Mattor

 

Vissa av våra anläggningar har funnits sedan 60-talet och har som vision att erbjuda våra kunder den bästa servicen vad gäller rena och fina textilier. En viktig utmaning för alla våra kunder är att hålla sina lokaler rena och fräscha. Här kommer entrémattor in som en mycket viktig del av vad vi kan erbjuda för att du som kund ska nå det målet. Cirka 80% av all smuts i offentliga lokaler kommer från gångtrafik och leveranser med varuvagnar. Väta och grus förstör golven och ökar städkostnaderna, det försämrar intrycket av verksamheten samt innebär en risk för halkolyckor.

 

Mattor är lösningen!

Hyr mattor från oss. Tillsammans med våra leverantörer har vi tagit fram ett suveränt sortiment av miljövänliga och fantastiska mattor. De har en överlägsen förmåga att hålla smuts och väta borta från dina lokaler. Du kan välja mellan två sorter. Vår Miljömatta som är tillverkade av 100% återvunnen textil och är helt fria från mjukgörande ftalater. För dig som har större behov har vi vår MicroMic-matta. Den är gjord av 100% Econyl, en helt ny produkt med en mix av ultratunna microfiber producerade av återvunna PET-flaskor, fleecekläder och gamla fisknät. Givetvis också fria från ftalater.

 

Låt oss sköta jobbet

 

Vår chaufför kommer till dig och byter ut mattorna efter de intervall du behöver för din verksamhet. Vi tvättar dem i vårt miljöcertifierade och moderna tvätteri. Vi kvalitetskontrollerar mattorna och lagerhåller dem.

 

Nöjda kunder – Vår drivkraft

 

Med 50 år i branschen drivs vi fortfarande av att varje dag göra våra kunder nöjda. Vi vet att vi lyckats bra då vi har flertalet kunder som samarbetat med oss i decennier.

 

Färger och logomattor

Miljömattan finns som standard i mörkgrå och även i rött (VIP röd) för det där riktigt eleganta intrycket. Har du speciella önskemål om färg eller t o m vill ha en logomatta kan vi naturligtvis hjälpa dig ta fram en helt unik matta med ditt eget tryck. Kontakta oss får kostnadsfri rådgivning.

 

 

Fördelar med matta:

 

• Skyddar dina golv

• Minskar slitage och kostnader för städning

• Överlägsen förmåga att absorbera våt och torr smuts

• Förhindrar halkolyckor

• Bättre innemiljö

• Håller dina golv torra

• En snygg matta förgyller det första intrycket

Leverans

Tvätt

Kontroll

Lager

 

 

Prova på utan kostnad!

 

Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd om du anlitar oss. Därför erbjuder vi dig att prova våra mattor en vecka utan kostnad. Vi ger dig också en garanti att under de första 12 månaderna möjlighet att när som helst säga upp och avsluta ditt avtal.

Våra mattor

 

Här bredvid har du vårt standardutbud av storlekar och mattor. Skulle du behöva en annan storlek kan vi ta fram det till dig.

 WiTvätt AB • Tel: 010-160 60 10 • kundtjanst@witvatt.se